Nagelreparatie

De CHRISTRIO Sculpture Clear Gel is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van schimmelnagels of traumanagels op de voeten. Door middel van deze gel wordt er een nieuwe nagel gecreëerd. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de schimmel gecontroleerd blijven. Een schimmeltinctuur kan gewoon gebruikt worden, het product is ademend.

Eventueel kan er nog een kleurgel overheen, als de verkleuring te veel aanwezig is. U stapt dus direct met mooie nagels de praktijk uit en u zult verbaasd staan van het resultaat. Maak snel een afspraak om samen een plan van aanpak op te stellen.

Vervolgbehandelingen Sculpture Clear Gel
Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling met Sculpture Clear Gel tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeert. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 5 á 6 weken worden behandeld.

Toe te passen bij o.a.:Nagelreparatie_Sculpture-Clear-Gel

  • Schimmelnagels
  • Traumanagel, bijv. hoek uit nagel
  • Hoornnagel
  • Afgebroken nagel